Ballen op de Wallen

Jaarlijks organiseert de Junior Kamer Gorinchem Ballen op de Wallen, een uniek golfevenement op en rond de stadswallen van Gorinchem. In 2017 wordt de 5de editie georganiseerd.

Op zaterdag 23 september 2017 vindt het 5-jarige jubileum plaats van het golftoernooi Ballen op de Wallen. Dit jaar maakt het golftoernooi voor het eerst deel uit van het Gorcum Open.

Tijdens het Gorcum Open 2017 staat heel Gorinchem in het teken van golf. Naast het golftoernooi wordt op zaterdag en zondag het jeugdprogramma RAAK van de Nederlandse Golf Federatie in de binnenstad geplaatst, waarbij de jeugd kennis kan maken met de sport. Ook zullen de horeca en winkeliers met acties meedoen aan dit golfweekend.

De Gorinchemse stadswallen zijn voor Ballen op de Wallen in samenwerking met een golfpro ingericht als * par 3 * baan! Een golfvaardigheidsbewijs is niet verplicht, maar een baanpermissie is wel een minimumvereiste. Mede gelet op de veiligheid van u en de bewoners van Gorinchem!

Deze bijzondere golfdag draait vooral om het beleven van heel veel plezier. U wordt daarbij voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Tijdens de ronde wordt een bezoekje gebracht aan wijn- en proeflokaal La Caponnière en na afloop wordt u ontvangen voor een borrel en een ‘late lunch’. Deze BBQ lunch wordt verzorgd door David de Jager.

De greenfee voor dit evenement bedraagt €45,00. Daarnaast bieden wij u voor een sponsorbedrag van € 250,- een unieke mogelijkheid om uw bedrijf voor een breed Gorinchems publiek te presenteren. Het sponsorpakket bestaat uit:

  • Deelname voor vier personen in één flight
  • Uw bedrijfslogo bij de afslag van de hole en op de vlag
  • Uw bedrijfslogo op de website ballenopdewallen.nl
  • Uw bedrijfslogo en korte bedrijfsomschrijving in het birdieboekje

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar ballenopdewallen@gmail.com